Lokaal nieuws dinsdag 24 mei 2022 Bron: Het Kwintet

Het Kwintet in verkoop!

Dinsdag 24 mei om 16:00 uur is de verkoop van Het Kwintet officieel van start gegaan! 

Wonen à la Carte en Van Rossum Makelaardij hebben gezamenlijk een verkoopevent georganiseerd op het kantoor van Van Rossum in Middelharnis. Tijdens deze middag kunnen geïnteresseerden de verkoopbrochure ophalen en eventuele vragen stellen. 

Vanaf de start verkoop is alle belangrijke verkoopinformatie op de website beschikbaar en kan worden gedownload. Denk hierbij aan de VON-prijslijst, verkoopprocedure en verkooptekeningen per bouwnummer.

Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om u digitaal in te schrijven voor uw droomwoning in Het Kwintet! Het digitale inschrijfformulier is namelijk beschikbaar op de projectwebsite. Om in aanmerking te komen voor één van de (half) vrijstaande villa's dient u dit digitale inschrijfformulier in te vullen vóór dinsdag 31 mei om 12:00 uur.

Meer weten over Het Kwintet

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goeree-Overflakkee.

Aanmelden