Havenstadt

Goeree-Overflakkee - Stad aan 't Haringvliet
Toekomstig aanbod

€ 379.000,- tot € 399.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
150 m2
Kaveloppervlak
291 - 358m2
Inhoud
480 m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

HAVENSTADT: "Stads wonen met een dorps karakter!"
Op circa 30 autominuten van Rotterdam

Vanwege grote vraag naar woningen binnen deze nieuwbouwwijk, zijn er zes luxe twee onder één kap woningen met garage toegevoegd aan het project! Deze woningen zijn een chique verschijning in straatbeeld van Havenstadt. De woningen zijn uiterst rijk gedetailleerd, worden gebouwd van hoogwaardige materialen en zijn standaard voorzien van vloerverwarming op de gehele begane grond, zonnepanelen op het dak van de woning en een garage. Het gaat hier om de zes pareltjes in het project. Allen hebben een unieke ligging met de tuin op het zuiden en blijvend polderzicht!
Deze zogenaamde notaris woning kan optioneel worden geleverd met een dakkapel, uitbouw, erker of wellicht bouwt u liever een riante schuur in uw tuin? De keuze is geheel aan u. U heeft een grote keuze in de diverse mogelijkheden en wensen. Wij helpen u graag verder.

Omschrijving
Begane grond: entreehal, meterkast, toilet en trapopgang, ruime woonkamer van 30m2 en een riante keukenopstelplaats met diverse mogelijkheden. De gehele begane grond is standaard voorzien van vloerverwarming. U kunt uw leefruimte aanzienlijk uitbreiden doormiddel van de optionele aanbouw 6.00 x 2.40 over de gehele breedte van de woning.

Eerste verdieping
De eerste verdieping biedt plaats aan drie ruime slaapkamers en een badkamer die standaard al is voorzien van douche en wastafel. Mogelijkheid voor een tweede toilet, ligbad en dubbele wastafels.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is per vaste trap bereikbaar, CV opstelplaats, wasmachine en drogeraansluitingen. Een vierde en vijfde slaapkamer behoort hier tot de mogelijkheden. Tevens kan deze verdieping worden uitgebreid met een dakkapel (e.e.a in overleg in verband met de zonnepanelen op het dak)

Tuin
Heerlijke tuin op het Zuiden met uitzicht over het polderlandschap! Deze 6 woningen worden standaard voorzien van een garage en er is een parkeervoorziening op eigen grond.

De woningen worden o.a. gebouwd met een chique donkere steen, lichte kozijnen, brede boeidelen, draai/kiep ramen op de verdiepingen, een keramische pan. Hoogwaardige materialen.

Bijzonderheden
Met de realisatie van nieuwbouwproject Havenstadt heeft Stad aan ’t Haringvliet een primeur op Nederlandse bodem. Het is voor het eerst dat een nieuwbouwwijk compleet met deelauto project op deze schaal wordt ontwikkeld. Voor u als bewoner betekent het gebruik van een deelauto geen extra kosten voor het bezit van een tweede auto in het huishouden, maar een flexibele en duurzame manier van mobiliteit. Zo betaalt u niet langer voor bezit, maar voor gebruik.

Daarnaast worden de bewoners van deze woonwijk buren van de meest innovatieve woning van Nederland. Op initiatief van de ontwikkelaar Wonen op Flakkee en bouwonderneming Stout is er met inmiddels circa 22 partners nagedacht over hoe wonen er in de toekomst uit zal gaan zien. Alle kennis en expertise met betrekking tot duurzame energie en domotica komt samen in één woning. In deze woning zullen straks de meest vooruitstrevende innovaties leiden tot hoogstaand comfort en een ultieme woonbeleving.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Havenstadt
Koopwoningen
6
Prijs
€ 379.000,- tot € 399.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Busstation, Huisarts, Strand, Supermarkt, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goeree-Overflakkee.

Aanmelden