Oosterpark fase 3

Goeree-Overflakkee
Actueel aanbod

€ 295.000,- tot € 495.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 135m2
Kaveloppervlak
135 - 520m2

Over dit project

Een populaire familiebadplaats als woonplaats, dat is genieten! De familiebadplaats Ouddorp met haar prachtige stranden is tot ver buiten Nederland bekend. Het is het op een na grootste dorp op het eiland Goeree-Overflakkee. Ouddorp is rijk aan natuurschoon en aan mogelijkheden om tot rust te komen. Brede standen, schoon zand, helder zeewater, een historisch centrum en mooie natuurgebieden waar je urenlang kunt lopen zonder in een drukke massa terecht te komen. Al met al is het goed wonen in Ouddorp!

Aan de rand van Ouddorp wordt na de zomer gestart met de verkoop van de laatste fase van plan Oosterpark. Mis het niet! Deze fase bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen en een bouwkavel. Dit zijn ruime en praktische woningen beschikbaar in twee verschillende varianten en voorzien van een individuele warmtepomp voor uw duurzame energie. Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, open keuken en drie slaapkamers.

In de directe omgeving zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden, met het duingebied en strand als hoogtepunt. Aan de andere kant van de Oosterweg ligt het dorpscentrum van Ouddorp met diverse winkels en restaurants.

Verkoopprijzen vanaf ca. €295.000,- v.o.n.
Start verkoop binnenkort.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oosterpark fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15 (waarvan 15 beschikbaar)
Prijs
€ 295.000,- tot € 495.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goeree-Overflakkee.

Aanmelden