Het Kwintet

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Goeree-Overflakkee - Middelharnis
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
153 - 187m2
Kaveloppervlak
347 - 470m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Vrijstaand wonen op uw eigen ‘buitenplaats’ in Middelharnis. In een villa die u zelf grotendeels heeft vormgegeven, van binnen en van buiten. Op een plek waar het voelt als ‘buiten’ wonen: aan de Langeweg, de scheidslijn tussen Middelharnis en Sommelsdijk. Kansen als deze krijgt u niet elke dag. Het zijn er ook maar vijf: de vijf villa’s die samen ‘Het Kwintet’ vormen.

Niet alleen de locatie is bijzonder. U bent straks mede-architect van uw woning. Bij dit plan heeft u deels de vrije hand om uw woonwensen werkelijkheid te maken. Met die keuzevrijheid legt u de basis voor uw ideale woning. Ruim, gelegen op een royale kavel, duurzaam gebouwd en berekend op een gasloze toekomst. Welkom in Het Kwintet.
Voor meer informatie en aanmelden ga naar de projectwebsite www.het-kwintet.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Kwintet
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
3 van 5 beschikbaar
Type woningen
Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goeree-Overflakkee.

Aanmelden