Menheerse Erf - fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Goeree-Overflakkee - Middelharnis
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op een prachtige landelijke locatie in Middelharnis (gemeente Goeree Overflakkee) wordt een nieuwe buurt voor jong en oud gecreëerd; ‘Menheerse Erf’. Op Menheerse Erf komt een combinatie van wonen, welzijn en zorg. Er wordt een gezonde balans tussen zorgvragers en zorgdragers gecreëerd, gebruikmakend van de kracht van de locatie. Hierbij wordt de cultuurhistorische en monumentale droogschuur waar vroeger uienzaad werd gedroogd een beeldbepalend element in de nieuwe erfstructuur.

De opzet van Menheerse Erf wordt zo gemaakt dat er prachtige binnenplaatsen ontstaan. Hier vinden spontane ontmoetingen plaats tussen bewoners in een beschutte omgeving met respect voor de natuur. Samen met de gemeente en inwoners wordt ingezet om zowel op ruimtelijk, programmatisch, duurzaam als sociaal maatschappelijk vlak een prachtige nieuwe buurt te maken. Bovendien willen wij bijdragen aan de kracht van Middelharnis: groen en geborgen. Een nieuwe wijk die we samen met de inwoners, zowel jong en oud, vormgeven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Menheerse Erf - fase 1
Woningen
38 van 41 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goeree-Overflakkee.

Aanmelden