Oosterpark

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Goeree-Overflakkee - Ouddorp
Actueel aanbod

€ 230.000,- tot € 340.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 135m2
Kaveloppervlak
131 - 455m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

HET PROJECT

Wie in Ouddorp opgroeide of de buurt goed kent, blijft er het liefst wonen. Want waar vind je dezelfde gemoedelijkheid in zo'n prachtige omgeving? Nou, in het kleinschalige nieuwbouwproject Plan Oosterpark! Dat is goed nieuws want VolkerWessels Vastgoed start na de zomer (2020) met de verkoop van 14 twee-onder-een-kap-woningen en 1 bouwkavel in het laatste plandeel van Oosterpark.
De woningen in deze fase zijn beschikbaar in twee breedte maten, diverse tuinliggingen en beschikken allemaal over en individuele bodemwarmtepomp waarmee de woning verwarmt en gekoeld kan worden: comfortabel en duurzaam. Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, open keuken en drie slaapkamers. Een deel van de woningen ligt met de achtertuin direct aan het bos.

DE LOCATIE

De familiebadplaats Ouddorp met haar prachtige stranden is tot ver buiten Nederland bekend. Het is het op een na grootste dorp op het eiland Goeree-Overflakkee. Ouddorp is rijk aan natuurschoon en aan mogelijkheden om tot rust te komen. Brede standen, schoon zand, helder zeewater, een historisch centrum en mooie natuurgebieden waar je urenlang kunt lopen zonder in een drukke massa terecht te komen. Al met al is het goed wonen in Ouddorp!

Schrijf je nu in www.planoosterpark.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oosterpark
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
14
Prijs
€ 230.000,- tot € 340.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goeree-Overflakkee.

Aanmelden