34 nieuwe watervilla's direct gelegen aan het open

Goeree-Overflakkee - Oude-Tonge
Actueel aanbod

€ 188.000,- tot € 299.000,-

Over dit project

Ontdek het Deltagebied, de Noordzee en veel meer vanuit uw eigen tuin!

In de zomer van 2016 wordt de eerste (model)woning opgeleverd (type 3, kavel 87 op eiland 5).

De 34 nieuwe watervilla's (recreatiewoningen) op Marinapark Oude-Tonge liggen op een schitterende locatie aan de rand van het dorp Oude-Tonge op het eiland Goeree-Overflakkee. Vanuit het Marinapark Oude-Tonge vaart u direct de Krammer Volkerak op met directe vaarverbindingen naar alle Zuid-Hollandse, Zeeuwse en Brabantse wateren.

Op Marinapark Oude-Tonge zijn er vanaf 2006 onder de naam Suijssenwaerde in de eerste fase reeds 88 woningen gerealiseerd. Het Marinapark Oude-Tonge voorziet in verdere realisering en voltooiing van het park op reeds aangelegde schiereilanden met 5 nieuwe woningtypes welke qua bouwaard en materialisatie zijn geïnspireerd op de woningen uit de eerste fase maar met een grotere inhoudsmaat. Het ontwerp heeft een duidelijk nautisch karakter en alle woonvertrekken zijn gericht op het water!

Aanlegbreedte tot 25 meter!
Door een goed doordachte verkaveling zijn er bij de ontwikkeling van de nieuwe woningtypes variërende ligplaatsen ontstaan van 10 meter, 11 meter, 12,5 meter, 14 meter, 16,6 meter en 25 meter (de hoekkavels). Voor vrijwel alle boottypes is er een geschikte watervilla en kavel te vinden, het water hoort tot circa 5 meter vanuit de wal bij de kavels. Alle kavels inclusief het water zijn eigen grond!

Meer informatie

Kenmerken

Project
34 nieuwe watervilla's direct gelegen aan het open
Koopwoningen
34
Prijs
€ 188.000,- tot € 299.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goeree-Overflakkee.

Aanmelden