Actueel

Nieuws

EEN PERSOONLIJK INTERIEUR? DE EXPERTS VAN VAN ROSSUM SOMMELSDIJK HELPEN JE! Lokaal nieuws maandag 12 oktober 2020

EEN PERSOONLIJK INTERIEUR? DE EXPERTS VAN VAN ROSSUM SOMMELSDIJK HELPEN JE!

Heb je plannen om je huis van een make-over te voorzien? Of wordt je nieuwe woning binnenkort opgeleverd? Stel je eens voor hoe heerlijk het zou zijn als er één partij was die je alles uit handen neemt, van het ontwerp tot realisatie? Van Rossum Sommelsdijk is die partij.

Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat precies past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. Dit is precies wat een Interior Designer van Van Rossum Sommelsdijk voor je doet.

Van Rossum Sommelsdijk is aangesloten bij Home Made By een landelijk collectief van de beste vakspecialisten op het gebied van interior design. Home Made By staat voor de mooiste interieurproducten. Van vloeren (pvc-vloeren, laminaat, vinylvloeren en tapijt) en gordijnen (alle type raamdecoratie, van jaloezieën tot vouwgordijnen en shutters) tot aan verf en behang.

PRACHTIGE COLLECTIES: BARN, PARK & LOFT
Home Made By heeft drie prachtige én unieke collecties, Barn, Park en Loft. Deze collecties bestaan uit producten in verschillende categorieën: vloeren, gordijnen, raamdecoratie, verf en behang. De collecties zijn vanaf dit najaar uitgebreid met de categorie meubels. De Home Made By meubelcollectie bestaat uit slim ontworpen meubels die invulling geven aan jouw ware thuis.

PUUR EN TIJDLOOS
Kenmerkend voor Barn, Park en Loft is de pure en tijdloze stijl, die afgestemd wordt op verschillende levensbehoeften. Door een subtiel kleurenspel van aardse tinten en verfijnde, veelal natuurlijke materialen stralen de collecties allure, eenheid en rust uit. Bovendien zijn de collecties samengesteld uit hoogwaardige, betaalbare materialen, die de basis vormen voor een warm en persoonlijk thuis.

Iedere collectie bestaat uit regelmatig wisselende Home Stories: unieke verhalen om in te wonen. Nederlands beste interior designers hebben deze zorgvuldig ontworpen en samengesteld zodat jij jouw eigen stijl of smaak kunt ontdekken.

Het nieuwe woonseizoen is begonnen en in de winkel van Van Rossum Sommelsdijk kun je nu de nieuwe collectie met bijbehorende Home Stories bekijken. Kom langs en laat je inspireren door de sfeer en stijl van deze unieke interieurs.

Meer informatie vind je op onze website: Van Rossum Sommelsdijk

 

Donderdag 1 oktober: Jouw Eerste Huis Event, helemaal online Lokaal nieuws woensdag 23 september 2020

Donderdag 1 oktober: Jouw Eerste Huis Event, helemaal online

Rabobanken helpen starters op weg tijdens online evenement met presentaties en quiz

Waar moet je op letten bij de aankoop van een huis? Wat heb je te besteden? Moet je nog even sparen? Wat zijn de mogelijkheden als je zzp'er bent of een tijdelijk contract hebt. En is huren misschien een betere optie? Als starter op de woningmarkt heb je meestal veel vragen. Tijdens het Jouw Eerste Huis Event, een online programma op donderdag 1 oktober, helpen de Rabobanken in Zuid-Holland je op weg om jouw eerste droomhuis mogelijk te maken.

Ervaringen van starters, tips van financieel adviseurs

Het Jouw Eerste Huis Event vindt plaats op donderdag 1 oktober, tijdens de Week van de Starter . De aanvang is 20.00 uur. Het belooft een afwisselend programma te worden waarin starters over hun ervaringen vertellen en financieel adviseurs je de nodige informatie geven. Deze presentaties worden afgewisseld met een quiz waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Live online programma, aanmelden om erbij te zijn

De Rabobanken zenden het programma live uit vanuit een studio. Je kunt het dus gewoon thuis volgen, vanachter je desktop, tablet of smartphone en direct je vragen stellen. Wil jij het Jouw Eerste Huis Event bijwonen? Schrijf je dan via deze link in.


Aanmelden voor Jouw Eerste Huis Event .

ONZE UNIEKE WERKWIJZE Lokaal nieuws dinsdag 18 augustus 2020

ONZE UNIEKE WERKWIJZE

Elk huis vertelt een eigen verhaal. Logisch, want mensen verschillen nu eenmaal van elkaar. Wij van Van Rossum Hellevoetsluis geloven dat thuis gaat over de mensen die er wonen. Door te kijken naar wie jij bent en wat jij belangrijk vindt, maken wij ons interieuradvies persoonlijk. Op deze manier ontdekken wij jouw thuisverhaal en creëren jouw ware thuis.

VAN ROSSUM HELLEVOETSLUIS INTERIEURADVIES
Ons interieuradvies start altijd met een gratis eerste kennismaking, de Design Date. Tijdens deze ontmoeting worden jouw woonwensen, prioriteiten, situatie en stijl in kaart gebracht. Na afloop van een Design Date kan je kiezen uit één van onze drie Design Services:

1. DESIGN ADVIES
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer, gordijnen, verfkleuren en/of raamdecoratie? Onze interior designer gaat samen met jou op zoek naar een uitgebalanceerde combinatie van kleuren en/of materialen die aansluiten bij jouw smaak en stijl. Op basis van jouw gedachten en wensen vormt de interior designer een concreet aankoopadvies.

2. DESIGN PLAN 2D
Ben je op zoek naar een uitgebreider interieuradvies voor een bepaalde ruimte? Dan kun je kiezen voor het Design Plan 2D waarmee je vooraf een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek met onze interior designer gaan jullie uitgebreid in op de sfeer en stijl die je wilt creëren. Dit wordt vertaald naar een concreet en visueel tweedimensionaal interieurontwerp inclusief plattegrond en moodboard.

3. DESIGN PLAN 3D
Vind je het lastig om vooraf een goed beeld te krijgen van het eindresultaat? Dan kies je voor een Design Plan 3D. Dit is een compleet interieuradvies waar met behulp van een driedimensionaal ontwerp vooraf een realistisch beeld geschetst wordt van de ruimte, sfeer en stijl van jouw nieuwe inrichting. In het ontwerp worden alle producten, materialen en kleuren samengebracht. Hiermee breng je jouw (toekomstige) huis tot leven.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? We ontvangen je graag in onze winkel. Je kunt ook alvast een Design Date plannen via onze website: www.homemadeby.nl

Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies Lokaal nieuws woensdag 05 augustus 2020

Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies

Thuis. Daar waar je het leven viert en in stilte geniet. Een plek om samen te komen. En om alleen te zijn. Het cree?ren van een thuis is een zoektocht naar harmonie, de basis van persoonlijk welzijn en geluk. Wij helpen je met advies, ontwerp en realisatie van jouw ware thuis.

INTERIOR DESIGN

Het cree?ren van een persoonlijk thuis is zoveel meer dan het ophangen van gordijnen of het leggen van een vloer. Want mooie losse keuzes maken nog geen samenhangend geheel. Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Geen kant-en-klare oplossing, maar een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. En dat is precies wat Van Rossum Sommelsdijk voor je doet.

DESIGN DATE

Omdat thuis de belangrijkste plek is in je leven, hebben wij Design Date ontwikkeld: ons cadeau voor jou. Design Date is een inspirerende en vrijblijvende eerste kennismaking met onze Interior Designer, het liefst bij jou thuis. Want alleen daar ligt de basis voor een persoonlijk interieur. Samen ontrafelen we wat het thuisgevoel voor jou betekent en ontdekken we wat jij in je hoofd en hart hebt.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Uit onze ervaring blijkt hoe belangrijk het is dat ons team van vakspecialisten in een vroegtijdig stadium betrokken is bij het maken van de juiste keuzes. Opties voor meer- en minderwerk zijn namelijk mede afhankelijk van hoe de woning wordt ingedeeld en er komt in korte tijd veel informatie op je af. Daarbij helpen we je graag vanaf het begin.

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doen we niet alleen door interieuradvies te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Wij van Van Rossum Sommelsdijk hebben naast onze Interior Designer alle vakspecialisten in huis om een vloer te leggen, gordijnen in te meten en op te hangen en de muren te schilderen. Wil je een vrijblijvende afspraak maken voor een eerste gesprek?

Neem dan contact op.

Rabo Samen Online: het gemak van online én het persoonlijke van de Rabobank Lokaal nieuws vrijdag 17 juli 2020

Rabo Samen Online: het gemak van online én het persoonlijke van de Rabobank

Regel je hypotheek gemakkelijk online en profiteer van een adviseur die met je meedenkt

Je hypotheek online regelen wanneer het jou uitkomt is ideaal. Maar voor zo’n grote financiële keuze is het wel prettig om persoonlijk geadviseerd te worden. Rabobank introduceert daarom Rabo Samen Online voor Hypotheken. Daarbij regel je jouw hypotheek gemakkelijk online, maar heb je ook een adviseur die met je meedenkt bij belangrijke beslissingen.

Hoe regel je online je hypotheek bij Rabobank?

Er zijn vier belangrijke stappen die je doorloopt om online via de Rabobank je hypotheek te regelen:


Vrijblijvend oriëntatiegesprek
Bereken hier eenvoudig online je hypotheek . Samen met een Rabobank-adviseur bespreek je vervolgens de mogelijkheden tijdens een gratis oriëntatiegesprek.
Hypotheekdossier vullen
Upload voor het vervolg, een betaald adviesgesprek, een aantal documenten in jouw eigen Rabobank Hypotheekdossier .
Persoonlijk adviesgesprek
In dit adviesgesprek kijk je samen met je Rabobank-adviseur naar een hypotheek die bij jou past. Je ontvangt vervolgens een hypotheekofferte.
De rest regelen wij
Zodra jij de hypotheekofferte hebt ondertekend, zorgt Rabobank ervoor dat de notaris alle stukken ontvangt.


500 euro korting op advieskosten

Met Rabo Samen Online kun je de hypotheek vinden die bij jou past, maar dan zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Je regelt de hypotheek wel samen met een hypotheekadviseur van Rabobank. Om een goed hypotheekadvies te kunnen geven, heeft de adviseur diverse gegevens en documenten van jou nodig. Omdat je zelf je documenten uploadt in het Rabobank Hypotheekdossier, ontvang je 500 euro korting op de advieskosten.

Meer weten?

Wil je meer weten over Rabo Samen Online? Kijk op www.rabobank.nl of bel Rabobank  Zuid-Hollandse Eilanden 0186-891000.


www.rabobank.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goeree-Overflakkee.

Aanmelden