Heerlijk Hernesseroord

Goeree-Overflakkee - Middelharnis
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen op Heerlijk Hernesseroord
Tussen de oude haven van Middelharnis en het Haringvliet vinden we Nieuw-Hernesseroord. In dit door groen omringde gebied is ruimte voor nieuwbouw. Appartementen, beschutte hofjes, tweekappers aan het water, het is allemaal mogelijk.

Begin februari 2022 worden de plannen voor de eerste fase gepresenteerd: De Hoogheijd. Deze eerste fase bestaat uit 74 royale appartementen en spectaculaire penthouses aan het havenkanaal getoond op de projectwebsite. Schrijf je nu in om als eerste de indrukwekkende impressies van alle woningtypes te ontvangen. De verkoop van de De Hoogheijd op buitenplaats Hernesseroord start vervolgens in het voorjaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heerlijk Hernesseroord
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goeree-Overflakkee.

Aanmelden