Heerlijk Hernesseroord

Goeree-Overflakkee
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen op Nieuw-Hernesseroord
Tussen de oude haven van Middelharnis en het Haringvliet vinden we Nieuw-Hernesseroord. In dit door groen omringde gebied is ruimte voor nieuwbouw. Appartementen, beschutte hofjes, tweekappers aan het water, het is allemaal mogelijk.

Nieuwbouw woningaanbod
Dat dit door bos omgeven gebied een van de mooiste plekjes op Flakkee is, weten we zeker. Maar wat voor woningen er precies moeten komen; dat vragen we het liefste aan de mensen om wie het draait: de toekomstige bewoners en hun naaste buren. Misschien bent u dat wel. Als u zich inschrijft op de website www.nieuwhernesseroord.nl houden wij u graag op de hoogte en otnvangt u een uitnodigng voor de online enquete.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heerlijk Hernesseroord
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
300
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goeree-Overflakkee.

Aanmelden