Wonen in Melissant

Goeree-Overflakkee - Ouddorp
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Melissant
Op een centrale en rustige locatie in Melissant mogen wij van start met dit kleinschalige woningbouwproject.
Om in een bredere behoefte te voorzien en voor de speelse uitstraling in het straatbeeld is een variatie aan woningen gemaakt, van de vijf woningen zijn er 3 starters-gezinswoningen en twee bredere woningen met standaard een levensloopbestendig woonprogramma.

Project
Dit project wordt gerealiseerd op de locatie van de voormalige kleuterschool, centraal in Melissant nabij de uitvalswegen. Binnen het projectterrein wordt in passende parkeergelegenheid voorzien, hierdoor komen de woningen iets verder van de weg af te staan, door de diepte van de percelen ontstaan er nog steeds achtertuinen van ca. 14 meter diep, de situering van de achtergevels is op het Noordwesten, door de diepte van de tuin is er dus altijd een zonnig plaats te vinden en zal de avondzon richting de achtergevel draaien.

Melissant is een gezellige plaats met iets meer dan 2100 inwoners centraal op het eiland Goeree-Overflakkee gelegen, binnen het dorp zijn diverse voorzieningen in de vorm van een buurtsuper, ambachtelijke bakker en diverse horeca, daarnaast is activiteit met onder andere de voetbalvereniging en de gerenommeerde Golfbaan Catharinaburg.

Melissant ligt aan de N215, de directe verbindingsweg richting de N57 – A15, of aan de andere zijde van het eiland de N59.
Voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.woneninmelissant.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Melissant
Woningen
0 van 5 beschikbaar
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goeree-Overflakkee.

Aanmelden