De Hoogheijd

Goeree-Overflakkee - Middelharnis
Actueel aanbod

€ 356.000,- tot € 1.325.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
71 - 245m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Wonen, leven en genieten op buitenplaats Hernesseroord betekent ruimte. In de royale, groene randen rond het gebied dat grenst aan het Havenkanaal, ontwikkelt AM appartementen en woningen voor wie de schoonheid en kwaliteiten van deze unieke omgeving (her)kent. De ideale balans in buitenleven, sfeer, dynamiek en allerhande praktische en prettige voorzieningen.

Als eerste wordt in dit unieke gebied De Hoogheijd gebouwd, om welverdiend te genieten. Van de luxe materialen en afwerking, prachtig houtwerk in een wisselende rytmiek, stootvoegloos metselwerk en grote raampartijen. Van de heerlijke directe omgeving, die uitnodigt om actief van te genieten. Hier verrijzen drie fraai ontworpen kleinschalige appartementengebouwen met een breed scala aan appartementen in diverse prijsklassen.

Rondom de gebouwen en in het hart ertussen wordt een prachtig groen binnenpark aangelegd, dat aansluit op de uniek architectuur van de gebouwen. De schuine daken van de drie gebouwen spelen een prachtig spel en vormen vanuit iedere hoek een dynamisch

Ontdek hoe u wilt wonen en genieten in buitenplaats Hernesseroord. Van heerlijke 2-kamerappartementen tot royale 3- en 4-kamerappartementen en prachtige penthouses. Bekijk de verschillende woningtypen en ontdek hoe u hier het liefst van alle seizoenen, van de eerste zonnestralen, de frisse lucht en het weidse uitzicht geniet.

Welk woningtype u ook kiest, de royale balkons en de mogelijkheid om maximaal daglicht in uw appartement of penthouse toe te laten, verbinden binnen en buiten. Zo geniet u meer en langer van het buitenleven. Ieder appartement kent een eigen berging, een eigen parkeerplek in de kelder (sommige zelfs twee) zodat u vanuit de lift in de parkeergarage direct uw appartement bereikt. Alle appartementen worden bovendien opgeleverd inclusief keuken en sanitair en zijn volledig gasloos, daarmee bespaart u maandelijkse lasten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Hoogheijd
Koopwoningen
74
Prijs
€ 356.000,- tot € 1.325.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goeree-Overflakkee.

Aanmelden