Bommelerbosch

Goeree-Overflakkee - Den Bommel
Toekomstig aanbod

Over dit project

BOMMELERBOSCH
JE ZULT ER MAAR WONEN!
Welkom aan de rand van Den Bommel, waar Den Bommel aan de zuidkant een heel nieuw gezicht zal krijgen. Het gezicht van een groene (gemoedelijke) wijk, met een brede variatie aan woningtypen. Een wijk waar je nog betaalbaar aan een huis kunt komen. Een wijk waar je kunt blijven wonen als je zorgbehoevend wordt.

Dat is de nieuwe woonwijk: Bommelerbosch. Tegenover de voetbal, aan de andere kant van de Schaapsweg, komt een nieuw stukje dorp te liggen. Binnen bereik van alles wat Den Bommel tot een fijn dorp om in te wonen maakt. En Goeree-Overflakkee tot zo’n fijn stukje Nederland. Je zult er maar wonen. Wordt Bommelerbosch ook jouw nieuwe thuis?
LOCATIE & LIGGING
WONEN WAAR JE JE THUIS VOELT
Den Bommel is één van de kernen van het eiland Goeree-Overflakkee. Het eiland Goeree-Overflakkee heeft aan de randen het water van de Noordzee, het Haringvliet, het Volkerak Randmeer, de Krammer en het Grevelingenmeer. Hier en daar wordt het landschap doorsneden door een dorp, zoals Den Bommel. Hier voel je je al gauw thuis. Thuis in een historisch vissersdorp met 46 straten, een jachthaven die voor connectie met het water zorgt en een standbeeld voor stripheld Ollie B. Bommel.

Oude-Tonge en Middelharnis zijn – ook op de fiets – in de buurt, voor boodschappen en scholen voor basis- en voortgezet onderwijs. Grote steden als Rotterdam en Breda liggen op circa 30 minuten rijafstand. En de natuur ligt om de hoek. Zo kan je onder andere heckrunderen en fjordenpaarden bewonderen bij de Slikken van Flakkee, of vogels spotten bij de Vogelboulevard Hellegat-Ventjager. Ben je liever watersportend in beweging? Dat kan aan het strand bij het Noordzee Strand, de Brouwersdam of aan de Grevelingendam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bommelerbosch
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goeree-Overflakkee.

Aanmelden