De Heerlijckheid - fase 1

Goeree-Overflakkee - Goeree-Overflakkee
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
144 - 184m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 6

Over dit project

Nieuw woningaanbod in voorbereiding
Woonveld de Heerlijckheid wordt een schitterend ingericht parkachtig gebied met een kleinschalig karakter. Eén van de mooiste plekken op Hernesseroord.

Dit jaar start de verkoop de eerste fase van dit plandeel: ca. 33 vernieuwende en duurzame woningen in een groen park. De privacy die je in een bos ervaart, ervaar je ook in de Heerlijckheid. Het gehele deelgebied is naast het al reeds aanwezige groen ingericht en bij oplevering voorzien van, onder andere, nieuwe bomen, struiken, bosschages, bloeiende beplanting, gras en bestaande waterpartijen worden verbeterd. Deze omgeving biedt een unieke woon- en leefervaring, waar er alle ruimte is om te kunnen genieten van jouw woning en de omgeving!

Landschappelijk woongebied
Deelgebied De Heerlijckheid is zo ontworpen dat er optimaal ruimte is voor groen, auto’s zijn zoveel mogelijk uit het zicht. De auto is verscholen achter middelhoge bosschages in parkeerhofjes nabij de woning. In dit landschappelijk woongebied zie je straks veel ronde en organische vormen. Geen rechte straten en sloten, maar slingerende paden en waterpartijen in de natuur. Het heeft een informele opzet met verschillende buurtjes en sferen die goed bij elkaar passen’. Het wonen en het groen lopen in elkaar over, zo heeft elke woning een privé tuin en is er daarnaast ook veel ruimte voor semi-openbaar groen. Een heerlijke plek voor kinderen om te spelen en ontdekken midden in het groen en toch dicht bij huis.

Introductie woningtypes
Hoe wil jij wonen? In één van de ruime twee-onder-één kapwoningen, tot wel 184m² of kies je voor een geschakelde twee-onder-één kapwoning. Alle woningen hebben minimaal 3 tot 6 (slaap)kamers! Zo is er alle ruimte voor jou en je gezin. Of kies voor één van de levensloopbestendige woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers op de verdieping. Waar vind je zoveel ruimte in en rond de woning?

Geen zorgen over onderhoud
Zorgeloos wonen is ook: je hoeft je niet druk te maken over het onderhoud van jouw woning. Ook daarin voorzien de woningen in de Heerlijckheid. De woningen worden degelijk gebouwd met onderhoudsvriendelijke gevelbekleding en houten kozijnen. Hier wonen betekent dus optimaal kunnen genieten van jouw vrije tijd. Van etentjes, tijd met familie en vrienden, hobby’s en uitjes. Genieten. Hier begint het, hier kan het, hier mag het.

Slim, praktisch en compleet
De woningen zijn mooi, maar ook slim gebouwd en uitzonderlijk compleet. Bijzonder ruimtelijk en praktisch. Ze kennen een compleet woonprogramma en de grote ramen, waaronder schuifpui, laten lekker veel daglicht binnen. Keuken (cheque), sanitair en zelfs aangeplante hagen in de voortuin zijn bij de oplevering inbegrepen.

Energiezuinig en duurzaam
Alle woningen in de Heerlijckheid worden gasloos, duurzaam en energiezuinig gebouwd. De zonnepanelen zorgen er samen met moderne energiezuinige installaties voor dat de woningen worden aangemerkt als duurzaam en zuinig. Hierdoor geniet u zorgeloos van een lagere energierekening én een bijzonder comfortabel woonklimaat.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Heerlijckheid - fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
2-onder-1-kap, Overig, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Goeree-Overflakkee.

Aanmelden